de medewerkers van het notariaat Rens te geraardsbergen

Laurent Rens

Laurent Rens
Notaris

Op 24 november 1998 werd notaris Laurent Rens door zijne majesteit Koning Albert II in zijn functie benoemd. Hiermee werd hij de vijfde notaris Rens op rij die in rechte lijn, van vader op zoon, sinds 1852 het ambt van notaris te Geraardsbergen mocht uitoefenen.

Hij volbracht zijn middelbare studies deels in Geraardsbergen en deels aan het Koninklijk Atheneum te Keerbergen. Zijn respectievelijke diploma’s Rechten (1993) en Notariaat (1994) behaalde hij aan de Vrije Universiteit te Brussel.  

Annick De Smet

Secretaresse van het notariaat Rens
Secretaresse

De vriendelijke stem die uw telefonische oproepen beantwoord is deze van mevrouw Annick De Smet. Tijdens haar studies in het gemeenschapsonderwijs te Geraardsbergen volgde zij stage op het kantoor en werd zij na het behalen van haar diploma dadelijk aangenomen als nieuwe administratieve werkkracht. Samen met de notaris heeft zij in het kantoor de langste staat van dienst.   

Contacteer deze persoon via mail

Lindsay Vandenbossche

Medewerker van het notariaat Rens
Medewerker

Mevrouw Vandenbossche behaalde op drieëntwintig jarige leeftijd met brio haar licentie in de Rechten aan de Vrije universiteit te Brussel. Zij is al sinds … werkzaam op het kantoor en staat samen met de jongste generatie Rensen in voor het juridische denkwerk en de opmaak van alle akten. Haar deskundigheid en ervaring zijn een grote troef voor het kantoor.

Contacteer deze persoon via mail

Frederic Rens

Medewerker van het notariaat Rens
Medewerker

Sinds oktober 2011 werkzaam op het kantoor waar hij geheel zijn notariële stage heeft volbracht. Na zijn middelbare studies in het Gemeenschapsonderwijs te Geraardsbergen behaalde hij aan de Vrije Universiteit Brussel zijn beide diploma’s, respectievelijk in 2011 en 2012.

Contacteer deze persoon via mail

Mathias Rens

Medewerker van het notariaat Rens
Medewerker

Na zijn middelbare studies in het Gemeenschapsonderwijs te Geraardsbergen vertrok Mathias zoals het in de familie Rens betaamd naar de Vrij Universiteit van Brussel waar hij zijn beide diploma’s behaalde. Van oktober 2012 tot juli 2014 werkte hij een deel van zijn notariële stage af op het kantoor van notaris Rik Roosens, te Diegem. Sinds juli 2014 is hij werkzaam in het kantoor van zijn vader.

Contacteer deze persoon via mail

Marijke

Boehoudster van het notariaat Rens
Boekhouding

Sinds de invoering van de BTW en de steeds moeilijker wordende boekhouding heeft ons kantoor thans gekozen voor een externe werkkracht. Marijke komt één dag per week het kantoor opvrolijken en de boekhouding op punt stellen.